Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت شفافیت، مبارزه با فساد، رانت و عدالت اجتماعی را از مهمترین ویژگی های سامانه تدارکات الکترونیکی دولت عنوان کرد.

به گزارش ایلنا از رشت، رمضانعلی صادق زاده در همایش فرهنگ سازی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در رشت بیان کرد: فضای مجازی و الکترونیکی، جایی برای فساد نمی گذارد و همه معامله ها و قراردادها شفاف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه قانون الکترونیکی کردن دولت در مجلس ششم به تصویب رسید، خاطرنشان کرد: هیات وزیران به استناد اصل 138 قانون اساسی و به پیشنهاد مشترک وزارتخانه های صنعت، معدن و تجارت ( مرکز توسعه تجارت الکترونیکی) ، امور اقتصادی و دارایی و سازمان امور اداری و استخدامی کشور ، انجام تمامی معاملات دستگاه های اجرایی اعم از خرید ، مناقصه و مزایده را در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت مصوب کرد.

صادق زاده ادامه داد: تمامی سازمان ها و نهادهای متولی اطلاعات پایه یا ارائه دهنده مجوزها از جمله سازمان های امور مالیاتی، ثبت احوال، ثبت و اسناد و املاک، مرکز امور اصناف و بازرگانان و اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران موظفند زیرساخت لازم و قابلیت دسترسی به اطلاعات مورد نیاز ستاد را از طریق تعاملات الکترونیکی در اختیار ستاد قرار دهند.

وی گفت: چهار هزار و 388 دستگاه اجرایی عضو این سامانه هستند و حدود 57 هزار و 505 تامین کننده دستگاه های اجرایی نیز تاکنون ثبت نام کرده اند ضمن اینکه از اردیبهشت ماه سال گذشته تاکنون، حدود 34 هزار میلیارد تومان معامله در این سامانه صورت گرفته است.

صادق زاده در ادامه سخنانش به سامانه های کسب و کار اشاره و اضافه کرد: بین 100 تا 150 هزار سامانه در حوزه کسب و کار فعال است که وظیفه ماست آنها را ساماندهی کنیم و باید شرایط لازم را کسب کنند و شناسنامه دار شوند.

به گفته صادق زاده ، تاکنون 40 هزار سامانه کسب و کار را تحت پوشش قرار داده ایم و این سامانه ها الگوی اعتماد الکترونیکی را بمنظور اعتماد مردم کسب کرده اند.

وی با اشاره به اینکه قانون قاچاق کالا و ارز سامانه دیگری دارد، تصریح کرد: برای جلوگیری از واردات قاچاق نیز سامانه دیگری شکل گرفته ضمن اینکه سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در حوزه تجارت الکترونیکی یکی از 9 پروژه موفق دولت الکترونیک و موضوعی فرا قوه ای است.

سیف الله مسرور مدیرکل بازرسی گیلان نیز در این مراسم بیان کرد: شفافیت عملکرد دستگاه‌های اجرایی و مسئولان برای عامه مردم و ارزیابی آن یکی از مهمترین مزایای اجرای سامانه تدارکات الکترونیکی دولت است.

وی با بیان اینکه این طرح در گیلان با موفقیت انجام شده است، گفت: امروزه هیچ دولت حقیقی بدون دولت الکترونیک و مجازی نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد.

مسرور تصریح کرد: اگر دولت حقیقی از دولت الکترونیک فاصله بگیرد محکوم به فساد خواهد شد.

وی زیرساخت، قطع و وصل‌های بی‌مورد را از دغدغه‌های دولت الکترونیک دانست و خاطرنشان کرد: برخی نگاه سنتی داشته و مشتاق به فعالیت روال گذشته هستند در صورتی که در گذشته تخلفات و شکایات بیشتر بود و اکنون با اجرای طرح‌های دولت الکترونیک کاهش یافته است.

تصویب نامه در خصوص انجام تمامی معاملات دستگاه های اجرایی اعم از خرید، مناقصه و مزایده در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت، 16 اردیبهشت ماه سال گذشته از سوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری اعلام شد که بر اساس آن، باید معاملات دستگاه های اجرایی در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به نشانی www.setadiran.irبه انجام برسد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت امور اقتصادی و دارایی فرهنگ سازی قانون وزارت صنعت معدن و تجارت وزارتخانه رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۰۲۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن اسلامی با اشاره به برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از ساعت صفر ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود، افزود: به ستادهای انتخابات استان‌ها تاکید کرده ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند، فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رأی برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است. این مانورها با حضور اعضای هیئت‌های نظارت و ناظران شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم.

اسلامی با بیان اینکه آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم اظهار کرد: با معاونان سیاسی و انتخابات و معاونان امنیتی ۱۵ استانی که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، موارد لازم را برای برگزاری انتخابات بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آنها تاکید کردیم که حتماً با داوطلبان نشست داشته باشند و مواردی که لازم است را به اطلاع داوطلبان برسانند.

وی با بیان اینکه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رأی داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است، تاکید کرد: در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه "انتخاب ایران"، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رأی اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رأی نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رأی دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رأی دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود. رأی دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رأی دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رأی دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رأی خود را می‌دهد.

وی ادامه داد: در این انتخابات دیگر تعرفه رأی کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رأی خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی تصریح کرد: در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تأیید هیئت نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام شود. فرآیندهای اعتراض و شکایت در هیأت‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

کد خبر 6095973 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • استقبال خانوارهای استان همدان از طرح کالابرگ فجرانه
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • ویژگی مهم مرحله دوم انتخابات مجلس برای اولین بار در کشور
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • مقاومت بازار طلا برای شفافیت