Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان - ايرنا - اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي سيستان و بلوچستان به عنوان دستگاه برتر در استفاده از سامانه تدارکات الکترونيکي دولت (ستاد) معرفي شد.

به گزارش روز شنبه روابط عمومي اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي سيستان و بلوچستان، در رتبه بندي طرح ارزيابي عملکرد دستگاه هاي اجرايي در زمينه استفاده از سامانه تدارکات الکترونيکي دولت اين اداره کل به عنوان دستگاه برتر معرفي شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس اين گزارش، هدف اصلي از راه اندازي اين سامانه شفافيت بيشتر مخارج، هزينه ها و همچنين خريد و دريافت خدمات و محصولات بهتر است.
سامانه تدارکات الکترونيکي دولت (ستاد) تحت نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و تمامي دستگاه هاي اجرايي موضوع بند (ب) ماده يک قانون برگزاري مناقصات و دستگاه هاي موضوع ماده پنج قانون مديريت خدمات کشوري مکلفند تمامي معاملات خود اعم از کوچک، متوسط و بزرگ را در بستر سامانه مذکور به انجام رسانند.
7316**3213
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۴۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۸ طرح ابنیه فنی و پل در محور‌های مواصلاتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: برای این طرح ها ۱۶۶ میلیارد تومان هزینه شده است.

فرهاد فرساد افزود: پیشرفت فیزیکی طرح های ابنیه فنی و پل  ۶۰ درصد است. 

وی گفت: طرح های ایمن سازی و حذف و اصلاح نقاط حادثه خیز در سطح استان از جمله مهم‌ترین طرح های فعال این حوزه است.

رئیس اداره نگهداری ابنیه فنی راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان افزود: در حال حاضر ۱۰ هزار و ۴۵۳ دستگاه انواع آبرو، پل و ابنیه فنی در راه‌های استان موجود است که در سامانه ساماندهی پل‌ها (BMS) ثبت شده است.

فرساد گفت: یکی دیگر از مهمترین اقدامات برای نگهداری ابنیه فنی راه ها، لایروبی،تنظیم بستر رودخانه‌ها در مسیر‌های مختلف استان به خصوص جاده‌های اصلی، فرعی و روستایی است.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نقش سد‌ها در کنترل سیل اخیر سیستان بلوچستان
  • سامان قدوس به دنبال پایان روزهای تلخ
  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان
  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد
  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • ریزش سنگ در جاده پلدختر - خرم‌آباد
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • اجرای ۱۸ طرح ابنیه فنی و پل در محور‌های مواصلاتی
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان