Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارآفرین از جولان افراد و شرکت‌های فاقد مجوزهای قانونی و صنفی در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت(ستاد) انتقاد کرد.

«حامد خرمی» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سامانه تدارکات الکترونیکی دولت با هدف شفاف‌سازی معاملات و مناقصات دولتی، توسعه دولت الکترونیک و مقابله با فساد راه‌اندازی شده و تا حدود زیادی توانسته در تحقق این اهداف موفق عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اما در موارد متعددی سامانه مذکور با اشکالات و ایراداتی مواجه است و لازم است که مسؤلان مربوطه و متولیان سامانه ستاد و مسئولان امر و دستگاه‌های نظارتی در جهت برطرف کردن این موارد اقدامات لازم را انجام دهند.

خرمی تاکید کرد: به عنوان نمونه یکی از اشکالات عمده این است که در پاره‌ای موارد و زمانی که کارفرما مناقصه یا مزایده‌ای را در سامانه بارگذاری می‌کند اما به دلایل مختلف ارتباط با سامانه قطع می‌شود و عملا بسیاری از فعالان اقتصادی از شرکت در رقابت بازمی‌مانند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از ایرادات اصلی این است که افراد و شرکت‌های فاقد مجوزهای قانونی و صنفی می‌توانند در مزایده‌ها و مناقصه‌ها شرکت کنند که این امرناقض هدف اصلی قانون‌گذار و قوه مجریه در راه‌اندازی سامانه ستاد است.

خرمی با بیان اینکه ایجاد رقابت سالم از اهداف اصلی سامانه "ستاد" است، گفت: دسترسی مقامات مسئول به قیمت‌ها قبل از بازگشایی شائبه‌ی اعمال نفوذ را ایجاد می‌کند، بنابراین ضرروی است تا با بهبود و ارتقاء امکانات سامانه این قبیل موارد نیز مرتفع شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۰۶۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد

تین نیوز

 سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: فعالان حوزه طلا و و جواهر به ثبت همزمان صورت حساب الکترونیکی در ۲ سامانه مودیان و جامع تجارت الزامی ندارند و ثبت در یکی از این سامانه ها کافی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: در راستای تسهیل تکالیف مودیان مالیاتی، مودیانی که ملزم به صدور صورت حساب الکترونیکی شده اند از جمله مودیان طلا و جواهر، اختیار دارند از طریق ثبت صورت حساب در سامانه مودیان (ارسالی توسط مودی یا شرکت های معتمد) یا سایر سامانه های دولتی از جمله سامانه جامع تجارت، صورتحساب های های خود را ارسال کنند.

بدیهی است در صورت ارسال صورت حساب از طریق سامانه جامع تجارت و دریافت تاییدیه ثبت آن در سامانه مودیان (تاییدیه مذکور در سامانه جامع تجارت نیز قابل نمایش است)، در اجرای تبصره (۳) ماده (۵) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان الحاقی طی ماده (۶) قانون تسهیل تکالیف مودیان، نیازی به ثبت مجدد صورت حساب الکترونیکی در سامانه مودیان توسط مودی نخواهد بود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آمادگی مازندران برای برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • شناسه یکتا در استان سمنان اجباری شد/ اصناف اقدام کنند
  • آخرین وضعیت شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک در تهران
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • جزییات ثبت صورت‌حساب در سامانه مودیان و تجارت اعلام شد
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • مهلت ارسال اثر به رویداد جوانی جمعیت در سمنان تمدید شد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد